- En forsmak på himmelen
- En forsmak på himmelen
-Vi kommer med vår travelhet og litt vonde samvittighet for det vi ikke fikk gjort slik vi hadde tenkt. Men i mannsgruppa møtes vi med nåde og omsorg. Det er som en forsmak på himmelen, sier Øystein Strømme. Sammen med Rune Galteland og fem andre menn samles de til mannsgruppe på Birkeland i Agder. Rune og Øystein er gjester i dette TV-programmet som handler om mannsarbeidet, Troens Menn. Opplegget utfordrer og utruster dem i familieliv, yrkesliv og i sitt åndelige liv. -Jeg har funnet ekte frihet, sier japaneren Ryuichi Tsubuku, som gjennom Troens Menn-opplegget opplevde at både hans eget liv og forholdet til kona endret seg. I programmet møter vi også Olav Humlebrekke som startet den Troens Menn-gruppa i Norge. Han opplevde at gjennom opplegget ble han som mann disippelgjort og utrustet til hverdagslivet med Jesus. Troens Menn er et samtaleopplegg bestående av tre bøker som omhandler forholdet til Gud, kona og barna og tar opp konkrete problemstillinger knyttet til dagliglivets utfordringer som penger, arbeidsliv, sex, porno etc. Menn blir utrustet til å gå inn i rollen som en kristen mann basert på Guds tanker om mannsrollen. Det er også et bønnenettverk der det månedlig sendes ut en bønnekalender, og det finnes radioprogram/podkaster med undervisning som bygger på bøkene. Troens Menn produseres og brukes i mange land. Norea støtter dette arbeidet i Japan og Albania.
TV-program: – En kamp å være mann i dag
TV-program: – En kamp å være mann i dag
– Det er en kamp å være mann i dag. Man skal være både tøff og sterk, samtidig som man skal være myk. Det tror jeg mange menn strever med, sier Roald Arnesen i sanggruppen FriHals, som er en av gjestene i et nytt program fra Norea Mediemisjon. Norea Mediemisjon tar kampen som Arnesen referer til, på alvor. Derfor har vi et eget mannsarbeid i Norge, som heter Troens menn. Vi vil oppfordre menn til å bruke mer tid med Gud. Gjennom et undervisningsopplegg på tre bøker, podcaster, bønnetjeneste og CD vil vi utruste menn til å ta troen på alvor. I dette TV-programmet høre mer om Noreas mannsarbeid, og bli kjent med den CD-aktuelle sanggruppen FriHals.
TV-program: - Troen har berget ekteskapet vårt
TV-program: - Troen har berget ekteskapet vårt
Ekteparet Marli og Edmund Spieker er et levende eksempel på hva Gud kan utrette gjennom et ektepar dersom han får virke slik Han ønsker. De har startet henholdsvis verdensomspennende kvinnearbeid og mannsarbeid.
Troens menn
Troens menn
"Fullfør løpet, bevar troen" er mottoet for Troens menn, et unikt arbeid som Norea nå har lansert for menn i Norge. Gjennom bønn og radio vil Norea utruste menn til å bli det Gud har kalt dem til. Det er et desperat behov i den kristne kirke for menn som tar sin åndelige lederrolle på alvor. Menn trenger coaching, oppmuntring og disippeltrening. Det kan de få gjennom Troens menn.
En troens mann - alder ingen hindring! (TV-program)
En troens mann - alder ingen hindring! (TV-program)
TV-program
Du får møte Edmund Spieker som har vært mediemisjonær i 47 år. Allerede som 11-åring begynte han å evangelisere aktivt. Tidlig oppdaget han radioens unike rekkevidde. Edmund er nærmere 80 år, men det hindrer ham ikke i å være pioner. Han har nylig startet mannsarbeidet "Troens Menn" som drives av Norea Mediemisjon her i Norge. I dette programmet forteller han også om den dramatiske flukten fra Øst-Tyskland under andre verdenskrig sammen med moren og tre søsken.
Powered by Cornerstone