TV-program: Ble voldtatt - valgte å beholde barnet
TV-program: Ble voldtatt - valgte å beholde barnet
Livet og oppveksten var preget av mørke åndskrefter. Faren var heksedoktor og selv ble hun voldtatt av kjæresten i ung alder, og vurderte abort. I dag er situasjonen totalt forvandlet. Faren er blitt en brennende kristen pastor på den muslimske øyen Zanzibar. Selv er Elisabeth Saimon Mputa blitt mor til Grace (nåde), og hun er en ivrig bønnekvinne i Noreas kvinnearbeid «Håpets Kvinner» på Zanzibar. I dette programmet får du et nært og sterkt møte med denne unge tanzanianske kvinnen, som er en av mange som har blitt berørt og forandre gjennom det kristne mediearbeidet vi står i. Elisabeth er et tydelig vitne om hva kristne radioprogrammer kan bety for mennesker som vandrer i mørket. Hun fant selv trøst hos Jesus da livet var på det mørkeste.
Fra overgrepsoffer til misjonsleder.
Fra overgrepsoffer til misjonsleder.
Som ei lita jente på syv år ble hun misbrukt av stefaren sin. Som en tilsynelatende vellykket kvinne i trettiårene ble hun forsøkt drept av sin kjæreste. Hun mistet faren før hun ble født og moren klarte ikke å ta vare på henne. Bak fasaden skjulte det seg en smerte få kjente til. Men da Peggy møtte Jesus, kunne hun gi slipp på masken og få styrke og hjelp hos Gud. Dr. Peggy Banks, internasjonal leder for Håpets kvinner, deler sin livshistorie i programmet. Håpets kvinner er Noreas kvinnearbeid, som gjennom radio og forbønn formidler Jesu frelse til kvinner verden over - mange av dem med liknende historier om det å lide i stillhet.
Nytt TV-program: Håp når livet er vanskelig!
Nytt TV-program: Håp når livet er vanskelig!
De er søstre, og har hele livet sunget sammen om Jesus. Med et stort hjerte for kvinner som lider har de gitt ut albumet "Sommarfuglvenger" til inntekt for Noreas kvinnearbeid, Håpets kvinner. Elisabeth Lillebø Sæth og Anne Birgitte Lillebø Bø er gjester i programmet. De har begge hatt utfordringer i livet, men forteller at musikken har vært en nøkkel til legedom. Dette gjenspeiles i tekstene Elisabeth har skrevet til albumet, som du får høre noen sanger fra i programmet.
Nytt TV-program: Jesus setter Norges slaver i frihet!
Nytt TV-program: Jesus setter Norges slaver i frihet!
Kristningen av Norge i vikingtiden beskrives gjerne ut fra de mektige sin vinkling. Men hvordan påvirket kristendommens inntog de aller minste og svakeste i det norske samfunnet på den tiden da en fjerdedel av den norske befolkningen var slaver? Dette var utgangspunktet da multikunstneren Odd Dubland skrev eposet sitt «Kvitekrist i møte med heidenskap.» I dette TV-programmet får du møte kunstmaleren, musikeren og forkynneren Odd Dubland som nå gir ut en bok om denne tematikken sammen med maleriene sin. Du får også høre første delen av eposet om Kristus i vikingtiden. Evangeliets påvirkning på de aller minst i samfunnet både før og nå opptar Odd Dubland, og i boken «Kristus i vikingtid og i dag» kan du lese resten av eposet i tre deler. Inntektene av boken går til Norea.
Nytt TV-program: – En kamp å være mann i dag
Nytt TV-program: – En kamp å være mann i dag
– Det er en kamp å være mann i dag. Man skal være både tøff og sterk, samtidig som man skal være myk. Det tror jeg mange menn strever med, sier Roald Arnesen i sanggruppen FriHals, som er en av gjestene i et nytt program fra Norea Mediemisjon. Norea Mediemisjon tar kampen som Arnesen referer til, på alvor. Derfor har vi et eget mannsarbeid i Norge, som heter Troens menn. Vi vil oppfordre menn til å bruke mer tid med Gud. Gjennom et undervisningsopplegg på tre bøker, podcaster, bønnetjeneste og CD vil vi utruste menn til å ta troen på alvor. I dette TV-programmet høre mer om Noreas mannsarbeid, og bli kjent med den CD-aktuelle sanggruppen FriHals. Du kan også se programmet på Visjon Norge lørdag 2. juni klokka 19:30.
Nytt TV-program: Millioner får høre om Jesus på TV
Nytt TV-program: Millioner får høre om Jesus på TV
– Millioner av mennesker får høre om Jesus for første gang, sier Kamal Khairallah. I mange år har han jobbet for SAT-7 KIDS, en kristen barne-TV-kanal, som er en viktig samarbeidspartner for Norea i Midtøsten. Kamal har selv fått kjenne Guds kjærlighet midt i en krevende periode av livet, da han ble far og ektemann i en alder av 18 år. I et nytt TV-program fra Norea får du et sjeldent innblikk i hvordan man kan drive misjon i et område av verden som er rammet av krig og håpløshet. Kamals hjemland Libanon har tatt imot over 2 millioner syriske flyktninger. Du kan se TV-programmet med Kamal lørdag 5. mai klokka 19.30 på Visjon Norge, eller på noreatv.no.
TV-program: Mennesker i midtøsten møter Jesus gjennom TV
TV-program: Mennesker i midtøsten møter Jesus gjennom TV
TV-program
Norea er en spesialenhet for vanskelige misjonsoppdrag. Våre internasjonale TV - og radio sendinger oppmuntrer kristne og leder nye til tro i noen av verdens mest stengte land. Mange steder i verden er vi de eneste som slipper inn.
TV-program: Jesus møtte meg på det mørkeste!
TV-program: Jesus møtte meg på det mørkeste!
Andrea vokste opp i borgerkrigen i Libanon. Uten framtidshåp og uten skolegang var livet helt mørkt. Men så fikk hun møte Jesus og noen av hans etterfølgere. Livet ble snudd opp-ned for Andrea. Utdannelsen gav henne fremtidshåp. I dag er hennes hjertesak å hjelpe flyktningebarn med utdanning via skole-TV. Møt Andrea Elmounayer og hør hennes sterke livshistorie i månedens helt ferske TV-program fra NoreaTV.
Spørsmål og svar: Hva sier Bibelen om abort?
Spørsmål og svar: Hva sier Bibelen om abort?
Bagateliserer kristne abort? Hva skal vi tenke om dette som mange i vårt samfunn blir sett på som en rettighet? Hvilke råd gir bibelen til mennesker som er i en fortvilet livssituasjon og vurderer abort? Dette er spørsmål som tas opp i dagens spørsmål og svar spalte.
Nytt TV-program: - Troen har berget ekteskapet vårt
Nytt TV-program: - Troen har berget ekteskapet vårt
Ekteparet Marli og Edmund Spieker er et levende eksempel på hva Gud kan utrette gjennom et ektepar dersom han får virke slik Han ønsker. De har startet henholdsvis verdensomspennende kvinnearbeid og mannsarbeid.
TV-program:
TV-program: "Det gjelder evigheten!"
Tidligere utsending Jørn Helland for Norsk Luthersk Misjonssamband er hovedgjest i programmet. Han tar oss med til Indonesia der han gjennom relasjonsbygging og vennskap har fått dele troen på Jesus med mennesker som ellers ikke hadde fått høre. Det er en stor opplevelse når troen på Jesus får plass i nye hjerter. Men hva skjer med dem etter at utsendingene har reist hjem?
Nytt TV-program: Fra total undertrykkelse til uendelig kjærlighet
Nytt TV-program: Fra total undertrykkelse til uendelig kjærlighet
Mishandling, vold og total underkuelse er hverdagen for mange arabiske kvinner. Gjennom kristne radioprogrammer møter de den totale kontrasten: De er elsket med uendelig kjærlighet og verdifulle for en allmektig Gud som gir dem et evig framtidshåp. Er det rart at «Jude» og «Joseph» snakker med innlevelse, følelser og varme? Disse to som har valgt å bli værende i Midtøsten fordi Gud har kalt dem til å stå i førstelinjen gjennom å drive et kristent radioarbeid. De får selv snakke med mennesker som har gått fra det totale mørket til det lyset bare Gud kan gi. De ser på nært hold hvordan evangeliet bringer total forvandling inn i menneskers liv, på tross av de vanskeligste omstendigheter. «Jude» og «Joseph» er Norea sine representanter i Midtøsten, i vårt nye prosjekt «Håpets Kvinner» på arabisk. I dette TV-programmet får du et usminket bilde av hva som skjer under overflaten i verdens mest konfliktfylte region: en stille vekkelse, der enkeltpersoner får møte Jesus gjennom media.
Avhopperen fra Nord-Korea
Avhopperen fra Nord-Korea
Hun heter Jinga, og vokste opp i Nord-Korea. Norea Mediemisjon møtte henne i Sør-Korea, hvor hun fortalte oss om livet bak de stengte grensene. Hungersnød og sult preget hverdagen. Jinga forteller i TV-programmet fra Norea at det var grusomt å bare ha vann å gi sine barn, dag etter dag. Sulten tvang henne til å begynne ulovlig handel over grensa til Kina for å skaffe mat. Jinga fikk også med seg en radio som tok inn sendinger fra utlandet. Hun lyttet blant annet til kristne radioprogram, før hun flyktet ut av landet med sin datter i 2004. Datteren kom seg i sikkerhet, men moren ble arrestert, og det skulle gå flere år før hun igjen ble gjenforent med sin datter. Du kan se programmet hennes på Visjon Norge lørdag 6.april klokka 19.30. Du kan også se programmet når som helst på noreatv.no fra og med denne datoen, og knappen under tar deg rett til programmet. 
TV-program: Radiostemmen som helbreder
TV-program: Radiostemmen som helbreder
Noreas TV-program
I 2015 ble dramaserien Healing Voice lansert. Målet med serien er å bidra til at jenter og kvinner med fødselsskader som fistula kan få et verdig liv.  Serien forteller om en kvinnes vei fra håpløshet til håp, fra å bli utstøtt av familien til å få medisinsk hjelp og få vite at hun er verdifull i Guds øyne. For kort tid siden var Norea på besøke i Etiopia for å se nærmere på arbeidet, som allerede etter kort tid har bært frukter. I dette programmet møter du kvinner som gjennom serien har fått et møte med Jesus og har fått øynene opp de for de rundt seg. 
Mennesker i Iran kommer til tro på Jesus
Mennesker i Iran kommer til tro på Jesus
Noreas TV-arbeid
I Iran er det få kirker og få andre muligheter for å høre evangeliet. For denne iraneren ble TV-sendinger redningen
TV-program: En troens mann - alder ingen hindring!
TV-program: En troens mann - alder ingen hindring!
TV-program
Du får møte Edmund Spieker som har vært mediemisjonær i 47 år. Allerede som 11-åring begynte han å evangelisere aktivt. Tidlig oppdaget han radioens unike rekkevidde. Edmund er nærmere 80 år, men det hindrer ham ikke i å være pioner. Han har nylig startet mannsarbeidet "Troens Menn" som drives av Norea Mediemisjon her i Norge. I dette programmet forteller han også om den dramatiske flukten fra Øst-Tyskland under andre verdenskrig sammen med moren og tre søsken.
Hva er en bibelsk mannsrolle?
Hva er en bibelsk mannsrolle?
I denne episoden av spørsmål og svar skal vi se nærmere på hva en bibelsk mannsrolle er. Noreapastor Svein Anton Hansen svarer også på spørsmål som: Hva betyr det å være familiens overhode? Er likestilling en bibelsk tanke? Er vi som menn for lite opptatt av Guds ledelse? Har du et spørsmål til Noreapastoren, send SMS: NOREA + ditt spørsmål til 2065
Myriam (10) ber for IS-terroristene
Myriam (10) ber for IS-terroristene
Noreas TV-arbeid
– Gud er glad i terroristene, og Gud er glad i meg. Jeg tilgir terroristene, selv om de har jaget oss på flukt. Disse ordene fortalte irakiske Myriam (10) på TV til tusenvis av flyktninger fanget i leirer og krigssoner. Myriams budskap på TV og internett om tilgivelse bryter likevel gjennom både frykt og terror. 
Hvor viktig er det å gjøre gode gjerninger som kristen?
Hvor viktig er det å gjøre gode gjerninger som kristen?
Bibelen snakker om å være Ordets gjørere, ikke bare dets hørere (Jak. 1,23). Betyr det at vi ikke lever etter Guds vilje dersom vi ikke gjør gode gjerninger for mennesker rundt oss? Andre spørsmål som blir tatt opp i denne utgaven av spørsmål og svar er: -Bør ikke gode gjerninger følge i en kristens fotspor. Jesus disipler er vel tydelige eksempler på det? -Noen frykter at dette kan bli det man kaller lovisk – at man gjøre gode gjerninger for å bli frelst. Hva tenker du om det? -Hva skal vi tenker om kristne mennesker som har dårlig vitnesbyrd fra omgivelsene? Er ikke det et paradoks? -Det trenger kanskje ikke alltid å være de store tingene – små ting kan kanskje bety noe også? -Hvordan preger dette med omsorg og nestekjærlighet kristne mennesker, slik du kjenner det i de forsamlinger du har vært?
Tyrkias plass i kristen historie
Tyrkias plass i kristen historie
Tyrkia står midt i sentrum av globalpolitiske begivenheter. Selv om landet også har vært i sentrum av 2000 år med kristen historie, er det i dag bare 150 000 kristne av 78 millioner innbyggere. Kun 10 000 av disse er evangeliske kristne. Derfor vil Norea i 2017 satse ekstra på Tyrkia. Denne filmen gir sterke perspektiver for oss som tror på Jesus.
Irakiske flyktninger
Irakiske flyktninger
Noreas TV-arbeid
Kristne ble tvunget til å flykte fra Irak, men klarer likevel ikke å hate sin naboer som jaget dem. Se sterke vitnesbyrd.
Nytt TV-program:Sprenger grenser for å sette fri!
Nytt TV-program:Sprenger grenser for å sette fri!
I dette programmet får du se hvordan Jesus forvandler enkeltmennesker, en for en. Dette skjer i områder hvor det er vanskelig å nå inn med evangeliet, som for eksempel Indonesia, Tyrkia og på Zanzibar. De unådde er mennesker som deg og meg, men hjertene deres kan av ulike grunner være stengt for Jesus. Gjennom radio, TV og internett får de muligheten til å bli kjent med Jesus og bli berget for evigheten. Norea ønsker å gå i front når det gjelder misjon, og vi inviterer deg til å bli med.
Nytt TV-program: – Bønn er en livspust
Nytt TV-program: – Bønn er en livspust
Gjest i programmet, Marit Veimo, gikk på søndagsskole som barn, men tok først imot Jesus i løpet av russetiden. Hun er journalist av yrke, og har de siste tolv årene vært frivillig for Norea.  For en del år tilbake startet Veimo opp en bønnegruppe for kvinner. Hver måned samles de i bønn, med utgangspunkt i bønnekalenderen Håpets kvinner. Dette er en internasjonal bønnebevegelse hvor kvinner verden over får be for hverandre. Kalenderen sendes ut hver måned til forbedere på over 90 språk. I tillegg når radioprogrammet Håpets kvinner ut med evangeliet til kvinner i over 125 land.  Veimo mener bønn er en livspust, og hun tror at Gud kan hjelpe kvinner selv om livet virker mørkt og håpløst. Hun har et varmt hjerte for Albania, hvor Norea støtter Håpets kvinner. Sammen med bønnegruppen har hun samlet inn midler til å finansiere både bønneprogram og Håpets kvinner på radio i Albania. Mange kvinner har det vanskelig her, fordi de lever i et patriarkalsk samfunn og har mye lavere status enn menn. Veimo har besøkt Albania to ganger, og vil i programmet dele noen inntrykk derfra.  I høst er Veimo aktuell med en ny podcastserie fra Norea til norske kvinner, med oppmuntring gjennom ærlige historier og bibelske perspektiver.
TV-program: Guds ord forvandler enkeltmennesker og lokalsamfunn!
TV-program: Guds ord forvandler enkeltmennesker og lokalsamfunn!
Første gangen hun møtte en tildekket muslimsk kvinne med et slør foran øynene, ble hun sterkt beveget og fikk et sterkt hjerte for denne kvinnen. Hun opplevde at Gud sa til henne: «Dette svarte kledet er ikke bare over hodet hennes. Det er over sinnet hennes. Og dette gjelder ikke bare henne, det gjelder kvinner over hele verden. Gud begynte å åpne øynene mine for lidelsen overalt der jeg beveget meg.
Møt familien Baskaron fra Kairo!
Møt familien Baskaron fra Kairo!
Familien Baskaron fra Kairo er en av SAT-7s 15 millioner registrerte seere. Vi besøkte dem for å slå av en prat om hva de lærer gjennom våre TV-sendinger.
Håpets kvinner forandrer liv!
Håpets kvinner forandrer liv!
Mercy ble kastet ut av sin muslimske familie da hun ble kristen. Hør hennes vitnesbyrd om hvordan hun gjennom Håpets kvinners fikk hjelp.
Nytt TV-program fra Norea: Et ærlig møte med en kunstner og forkynner
Nytt TV-program fra Norea: Et ærlig møte med en kunstner og forkynner
I dette TV-programmet blir du bedre kjent med den anerkjente kunstneren, forkynneren og Noreavennen Odd Dubland. Allerede som guttunge hørte han på Noreas radioprogrammer hjemme i stua på Dubland. Gjennom et langt liv har han vært aktiv som maler, forkynner og sanger, og mener det er viktig å bruke evnene man har fått. Sagt med Dublands egne ord: – Det er stort når et menneske blir kristent, men like stort når en kristen blir et sant menneske.
Et budskap om håp og frelse til verden
Et budskap om håp og frelse til verden
Noreas radioarbeid
- Gå ut og gjør alle folkeslag til disipler! Vi har en jobb å gjøre med å fullføre misjonsbefalingen. Fortsatt er det mange som ikke har hørt om Jesus. Radiomisjon er helt avgjørende for at flere skal komme til tro.
Barnebruden som møtte Jesus
Barnebruden som møtte Jesus
Noreas TV-arbeid
Mennesker i det ytterste mørket får møte Jesus som sin Frelser og får sine liv forvandlet! Budskapet når dem via TV og radio. Elmira forteller sin historie.
Troens menn
Troens menn
"Fullfør løpet, bevar troen" er mottoet for Troens menn, et unikt arbeid som Norea nå har lansert for menn i Norge. Gjennom bønn og radio vil Norea utruste menn til å bli det Gud har kalt dem til. Det er et desperat behov i den kristne kirke for menn som tar sin åndelige lederrolle på alvor. Menn trenger coaching, oppmuntring og disippeltrening. Det kan de få gjennom Troens menn, et arbeid som opprinnelig ble startet av TWR, Noreas partner. Norea lanserte arbeidet her i Norge med mannsmøte på Nedenes bedehus i forbindelse med Noreas 60-årsjubileum 21.- 24-oktober. Sveinung Hølmebakk holdt konsert, og grunnlegger av Troens menn, Edmund Spieker, stod for inspirasjon.
Håp i det håpløse i Midtøsten
Håp i det håpløse i Midtøsten
Noreas TV-arbeid
Midt i håpløsheten finnes det håp. Gud er med i Syriam, selv om situasjonen ser helt mørk ut.
60 år med Jesus i media
60 år med Jesus i media
Noreas radioarbeid
Gjennom 60 år har Norea vært et vitalt og nyskapende redskap for kristen forkynnelse i media, både i Norge og internasjonalt.
Høydepunkt fra 2017
Høydepunkt fra 2017
Her kommer et varmt gjensyn med noen av menneskene Norea har møtt det siste året. I denne korte videoen får du møte igjen Elisabeth fra Zanzibar, Andrea fra Libanon og tidligere misjonær Jørn Helland.
Bli med å marker den internasjonal dagen for unådde!
Bli med å marker den internasjonal dagen for unådde!
I 2016 ble 1. pinsedag for første gang markert som en internasjonal dag for unådde folkegrupper. Norea vil dette året arrangere en felles gudstjeneste i samarbeid med Filadelfia Kristiansand, Betania Kristiansand og Norkirken Kristiansand m.fl. Gudstjenesten holdes søndag 4. juni kl 11.00 i Q42 – Filadelfias nye lokale i Kristiansand med plass til mer enn 1 300 mennesker.
Meld deg på i dag!
Meld deg på i dag!
Over hele verden blir kvinner reist opp og fåt nytt håp. De ber for hverandre, sine familier, sine lokalsamfunn. Noen ganger blir historien endret, andre ganger er endringen i det skjulte. De blir Håpets kvinner. De får kraft til å tjene Jesus i sin hverdag, til tross for sine mange utfordringer, sorger og vanskeligheter. Nå har du muligheten til å bli med på Noreas første inspirasjonshelg for kvinner, 10.-12. november 2017. For påmelding og program, klikk her: http://norea.no/hva/arrangement 
Sensitive områder - Sentral Asia
Sensitive områder - Sentral Asia
Oppdraget vårt er enkelt. Fortelle om Jesus. Formidle hans kjærlighet til alle mennesker, til alle folkeslag. Ut i hele verden, til alle har hørt. Det er enkelt, men samtidig er det vanskelig. For i mange steder kan man ikke fortelle åpent om Jesus. I denne videoen får du et møte med ett av disse områdene, nemlig Sentral-Asia.
Hvorfor nå?
Hvorfor nå?
Hvordan kan budskapet om Guds kjærlighet nå mennesker i nød, i krig, på flukt og under forfølgelse? Hvordan kan TV brukes? Hvorfor skal vi engasjere oss akkurat nå? Fordi akkurat nå er det mange mennesker som trenger evangeliet, og akkurat nå er det mange som trenger å møte Guds kjærlighet - bak murer og bak grenser. TV-sendingene når inn.
Gå ut for å lete
Gå ut for å lete
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
Fordi Gud er kjærlighet!
Fordi Gud er kjærlighet!
Noreas TV-arbeid
Gud er kjærlighet. Det er budskapet som Rita Elmounayer i SAT-7 brenner for å formidle til mennesker i Midtøsten og Nord-Afrika.
Julehilsen fra daglig leder Per Birkeli
Julehilsen fra daglig leder Per Birkeli
Det er snart jul og i denne korte snutten før dere et møte med Noreas daglig leder. Han forteller litt om visjonen til Norea og ønsker oss en god jul og et godt nytt år.
Lyttertilbakemelding fra Zanzibar
Lyttertilbakemelding fra Zanzibar
Nylig var et Norea-team på den muslimske øya Zanzibar i Tanzania, også kjent som krydderøya. Her er det svært vanskelig å være kristen, men fremst i bønnekampen står kvinnene. Utover våren og sommeren vil du gjennom flere TV-programmer møte sterke kvinner med sterke troshistorier. De vitner også om hva radioprogrammene og bønnegruppene gjennom Håpets Kvinner - Prosjekt Hanna betyr for dem. Radioprogrammene på Zanzibar ble startet av Norea i 2014. Stå sammen med oss i bønnekampen du også: Send SMS BØNN Kvinner til 2065
Kristent radioteater for barn
Kristent radioteater for barn
Noreas radioarbeid
Bibelhistoriene formidles til barn via radio.
- Norea har betydd alt for meg
- Norea har betydd alt for meg
Noreas radioarbeid
Hjørdis Steilbu er en av mange som takker Norea for at troen og misjonsiveren har blitt holdt ved like gjennom et langt liv.
Håp som forvandler og setter kvinner fri
Håp som forvandler og setter kvinner fri
Noreas kvinnearbeid
Kvinner over hele verden får høre evangeliet om Jesus gjennom Håpets Kvinner. Målet er å sette dem dem i åndelig frihet, og gi dem håp og helbredelse i Jesus. Fruktene av arbeidet blir synlig i stadig nye områder.
Med utdanningshåp til flyktningbarn
Med utdanningshåp til flyktningbarn
Noreas TV-arbeid
Millioner av syriske barn ble fratatt skolegang da krigen rammet landet deres. Før krigen gikk 97 % av barna på skole, i dag er det mer enn 3 millioner syriske barn som ikke får skolegang.
Til alle folkeslag (2017)
Til alle folkeslag (2017)
Gjør alle folkeslag til disipler, sa Jesus. Det er mer enn 1600 folkeslag i verden. 7000 av dem, 40% av verdens befolkning har enda ikke blitt nådd med evangeliet. Derfor må vi fortsatt gå. Gjør alle folkeslag til disipler. Vi er ikke ferdig før alle har hørt.
Nytt TV-program: Fra krigsoffer til forkynner
Nytt TV-program: Fra krigsoffer til forkynner
Den kjente sangeren og låtskriveren Sveinung Hølmebakk, kjent fra blant annet Nordic Tenors, husker godt da borgerkrigen raste i Libanon på 80-tallet, selv om hverdagen hjemme på Karmøy var trygg og god. Våren 2018 fikk Sveinung møte krigsofferet Johnny på en reise med Norea, en mann med en helt annen barndom enn han selv. Johnny var kun tre år da borgerkrigen brøt ut, og slet med traumer fra krigen helt fram til voksen alder. I dag får Johnny oppmuntre barn som er ofre for krig gjennom kristne barneprogrammer på TV. Sveinung er en engasjert sanger som formidler Guds ord gjennom mye av sitt materiale. Nå strekker han også ut en hånd til flyktningbarna, gjennom støttekonserter for Noreas TV-partner, SAT-7. Han fikk et møte med denne kanalen, som blant annet produserer programmer til barn i Midtøsten og skole-TV for flyktningbarn, da han var i Libanon med Norea i vår.
Filip med en gå ut livsstil
Filip med en gå ut livsstil
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
Radio er eneste kilde til kristen forkynnelse
Radio er eneste kilde til kristen forkynnelse
Noreas radioarbeid
Grensene er nesten hermetisk stengt for kristen påvirkning, og regimet er verdens verste på kristenforfølgelse. Men kristne radioprogrammer når nord-koreanere likevel.
Ditt lille bidrag kan bli noe stort for et medmenneske
Ditt lille bidrag kan bli noe stort for et medmenneske
Noreas kvinnearbeid
Små sommerfuglvingeslag kan bli store under i et annet menneskes liv. Bønn og omsorg for andre kan utrette store ting.
Med hjelp til å tilgi sønnens drapsmenn
Med hjelp til å tilgi sønnens drapsmenn
Noreas TV-arbeid
Gjennom budskapet hun fikk høre på TV, fikk den iranske kvinnen hjelp til å tilgi sin sønns mordere.
Peter lærer om tro
Peter lærer om tro
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
Med Rut ut på Gud åker
Med Rut ut på Gud åker
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
Gå ut-strategi i den første menigheten
Gå ut-strategi i den første menigheten
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
10 millioner barn ser på kristne TV-programmer
10 millioner barn ser på kristne TV-programmer
Noreas TV-arbeid
Foreldrene ønsker at barna skal få en pause fra krig og uro rundt dem, og ser på SAT-7 Kids sine TV-sedninger som et fristed.
Guds Ord setter fri selv om de sitter i fangenskap
Guds Ord setter fri selv om de sitter i fangenskap
Noreas kvinnearbeid
De sitter i fysisk fangesnskap der er i fengselet i Jinka i Etiopia. Men 45 av kvinnene er blitt satt i åndelige frihet og har tatt imot Jesus på grunn av en dramaserie laget på radio.
Nyttårshilsen fra Per Birkeli
Nyttårshilsen fra Per Birkeli
Vi er nå inne i 2018, et nytt år med nye muligheter for Norea Mediemisjon. Daglig leder Per Birkeli forteller om planene framover. - Noreas nye strategi handler om å nå de minst nådde. Alle prosjektene som blir satt i gang de neste fire årene vil være rettet mot nettopp disse folkegruppene, sier Birkeli.
Radiobølger med håp og frelse til mahoufolket
Radiobølger med håp og frelse til mahoufolket
Noreas radio-arbeid
Forkynnelse og radioteater når det muslimske mahoufolket i Vest-Afrika med evangeliet. Det eneste radioprogrammet på dette språket har et kristent innhold
Med utdanning til barn i krig
Med utdanning til barn i krig
Noreas TV-arbeid
Krig og dramatisk flukt preger mange barn og unge i dagens Midtøsten. Millioner mister muligheten til utdanning og framtid. Vi når dem med utdanning gjennom TV
En ung stemme for fred og tilgivelse
En ung stemme for fred og tilgivelse
Noreas TV-arbeid
Irakiske Myriam er bare tolv år gammel, men har allerede rukket å røre en hel verden med sitt budskap om tilgivelse. Sammen med mange andre måtte hun rømme fra hjemlandsbyen da islamistene tok makten.
Millioner av mennesker i Midtøsten nås med evangeliet
Millioner av mennesker i Midtøsten nås med evangeliet
Noreas TV-arbeid
I et område av verden der vanlig misjonsarbeid enten er umulig eller svært vanskelig i drive, er TV blitt et fantastisk redskap til å nå inn i hjem og hjerter. Milliioner av mennesker i regionen ser på våre TV-sendinger.
En bønn for midtøsten og Nord-Afrika
En bønn for midtøsten og Nord-Afrika
Noreas TV-arbeid
- Jeg skal ikke ødelgge den for de ti rettferdiges skyld, svarte Gud til Abraham som bad om nåde for Sodoma dersom Gud kunne finne ti rettferdige i byen. I dag er det millioner av troende i Midtøsten og Nord-Afrika som søker Gud i bønn om nåde.
Seertilbakemelding fra Egypt
Seertilbakemelding fra Egypt
I 2014 hadde kanalene til sammen 15 millioner seere, og Saudi-Arabia, Irak og Iran er de landene som har størst antall seere. Barnekanalen er den som har de høyeste seertallene, og hvert fjerde barn i Saudi-Arabia ser på SAT-7 KIDS, i følge SAT-7 sin årsrapport.
Gideon og Ester gikk ut og tok en risiko
Gideon og Ester gikk ut og tok en risiko
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
Utsendt til verden
Utsendt til verden
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
De gikk ut: Ananias, Paulus og Tabita
De gikk ut: Ananias, Paulus og Tabita
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
- Norea har betydd alt for meg
10 millioner barn ser på kristne TV-programmer
60 år med Jesus i media
Avhopperen fra Nord-Korea
Barnebruden som møtte Jesus
Bli med å marker den internasjonal dagen for unådde!
De gikk ut: Ananias, Paulus og Tabita
Ditt lille bidrag kan bli noe stort for et medmenneske
En bønn for midtøsten og Nord-Afrika
En ung stemme for fred og tilgivelse
Et budskap om håp og frelse til verden
Filip med en gå ut livsstil
Fordi Gud er kjærlighet!
Fra overgrepsoffer til misjonsleder.
Gideon og Ester gikk ut og tok en risiko
Guds Ord setter fri selv om de sitter i fangenskap
Gå ut for å lete
Gå ut-strategi i den første menigheten
Hva er en bibelsk mannsrolle?
Hvor viktig er det å gjøre gode gjerninger som kristen?
Hvorfor nå?
Høydepunkt fra 2017
Håp i det håpløse i Midtøsten
Håp som forvandler og setter kvinner fri
Håpets kvinner forandrer liv!
Irakiske flyktninger
Julehilsen fra daglig leder Per Birkeli
Kristent radioteater for barn
Lyttertilbakemelding fra Zanzibar
Med hjelp til å tilgi sønnens drapsmenn
Med Rut ut på Gud åker
Med utdanning til barn i krig
Med utdanningshåp til flyktningbarn
Meld deg på i dag!
Mennesker i Iran kommer til tro på Jesus
Millioner av mennesker i Midtøsten nås med evangeliet
Myriam (10) ber for IS-terroristene
Møt familien Baskaron fra Kairo!
Nytt TV-program fra Norea: Et ærlig møte med en kunstner og forkynner
Nytt TV-program: - Troen har berget ekteskapet vårt
Nytt TV-program: – Bønn er en livspust
Nytt TV-program: – En kamp å være mann i dag
Nytt TV-program: Fra krigsoffer til forkynner
Nytt TV-program: Fra total undertrykkelse til uendelig kjærlighet
Nytt TV-program: Håp når livet er vanskelig!
Nytt TV-program: Jesus setter Norges slaver i frihet!
Nytt TV-program: Millioner får høre om Jesus på TV
Nytt TV-program:Sprenger grenser for å sette fri!
Nyttårshilsen fra Per Birkeli
Peter lærer om tro
Radio er eneste kilde til kristen forkynnelse
Radiobølger med håp og frelse til mahoufolket
Seertilbakemelding fra Egypt
Sensitive områder - Sentral Asia
Spørsmål og svar: Hva sier Bibelen om abort?
Til alle folkeslag (2017)
Troens menn
TV-program: "Det gjelder evigheten!"
TV-program: Ble voldtatt - valgte å beholde barnet
TV-program: En troens mann - alder ingen hindring!
TV-program: Guds ord forvandler enkeltmennesker og lokalsamfunn!
TV-program: Jesus møtte meg på det mørkeste!
TV-program: Mennesker i midtøsten møter Jesus gjennom TV
TV-program: Radiostemmen som helbreder
Tyrkias plass i kristen historie
Utsendt til verden

0-5min

- Norea har betydd alt for meg
Barnebruden som møtte Jesus
Ditt lille bidrag kan bli noe stort for et medmenneske
En bønn for midtøsten og Nord-Afrika
Guds Ord setter fri selv om de sitter i fangenskap
Hvorfor nå?
Høydepunkt fra 2017
Håp i det håpløse i Midtøsten
Håp som forvandler og setter kvinner fri
Håpets kvinner forandrer liv!
Julehilsen fra daglig leder Per Birkeli
Lyttertilbakemelding fra Zanzibar
Med hjelp til å tilgi sønnens drapsmenn
Med utdanning til barn i krig
Med utdanningshåp til flyktningbarn
Meld deg på i dag!
Mennesker i Iran kommer til tro på Jesus
Millioner av mennesker i Midtøsten nås med evangeliet
Myriam (10) ber for IS-terroristene
Møt familien Baskaron fra Kairo!
Nyttårshilsen fra Per Birkeli
Radio er eneste kilde til kristen forkynnelse
Sensitive områder - Sentral Asia
Til alle folkeslag (2017)
Tyrkias plass i kristen historie

10-30min

Avhopperen fra Nord-Korea
De gikk ut: Ananias, Paulus og Tabita
Et budskap om håp og frelse til verden
Filip med en gå ut livsstil
Fra overgrepsoffer til misjonsleder.
Gideon og Ester gikk ut og tok en risiko
Gå ut for å lete
Gå ut-strategi i den første menigheten
Hva er en bibelsk mannsrolle?
Hvor viktig er det å gjøre gode gjerninger som kristen?
Med Rut ut på Gud åker
Nytt TV-program fra Norea: Et ærlig møte med en kunstner og forkynner
Nytt TV-program: - Troen har berget ekteskapet vårt
Nytt TV-program: – Bønn er en livspust
Nytt TV-program: – En kamp å være mann i dag
Nytt TV-program: Fra total undertrykkelse til uendelig kjærlighet
Nytt TV-program: Håp når livet er vanskelig!
Nytt TV-program: Jesus setter Norges slaver i frihet!
Nytt TV-program: Millioner får høre om Jesus på TV
Peter lærer om tro
Spørsmål og svar: Hva sier Bibelen om abort?
TV-program: "Det gjelder evigheten!"
TV-program: Ble voldtatt - valgte å beholde barnet
TV-program: En troens mann - alder ingen hindring!
TV-program: Guds ord forvandler enkeltmennesker og lokalsamfunn!
TV-program: Jesus møtte meg på det mørkeste!
TV-program: Mennesker i midtøsten møter Jesus gjennom TV
TV-program: Radiostemmen som helbreder
Utsendt til verden
Powered by Cornerstone