Promo Håpets Kvinner Japan
Promo Håpets Kvinner Japan
Japanske kvinner møter mange utfordringer i sin hverdag. Gjennom radioprogram og bønnenettverk kan Håpets Kvinner være med å gi hjelp i hverdagn og håp for framtiden.
- En forsmak på himmelen
- En forsmak på himmelen
-Vi kommer med vår travelhet og litt vonde samvittighet for det vi ikke fikk gjort slik vi hadde tenkt. Men i mannsgruppa møtes vi med nåde og omsorg. Det er som en forsmak på himmelen, sier Øystein Strømme. Sammen med Rune Galteland og fem andre menn samles de til mannsgruppe på Birkeland i Agder. Rune og Øystein er gjester i dette TV-programmet som handler om mannsarbeidet, Troens Menn. Opplegget utfordrer og utruster dem i familieliv, yrkesliv og i sitt åndelige liv. -Jeg har funnet ekte frihet, sier japaneren Ryuichi Tsubuku, som gjennom Troens Menn-opplegget opplevde at både hans eget liv og forholdet til kona endret seg. I programmet møter vi også Olav Humlebrekke som startet den Troens Menn-gruppa i Norge. Han opplevde at gjennom opplegget ble han som mann disippelgjort og utrustet til hverdagslivet med Jesus. Troens Menn er et samtaleopplegg bestående av tre bøker som omhandler forholdet til Gud, kona og barna og tar opp konkrete problemstillinger knyttet til dagliglivets utfordringer som penger, arbeidsliv, sex, porno etc. Menn blir utrustet til å gå inn i rollen som en kristen mann basert på Guds tanker om mannsrollen. Det er også et bønnenettverk der det månedlig sendes ut en bønnekalender, og det finnes radioprogram/podkaster med undervisning som bygger på bøkene. Troens Menn produseres og brukes i mange land. Norea støtter dette arbeidet i Japan og Albania.
Guds redningsplan på swahili
Guds redningsplan på swahili
En prisbelønt filmskaper reiser til Tanzania som misjonær, og ved hjelp av mange gudfeldigheter, seiler det opp en storproduksjon.
- Jeg visste ikke at det var Han som kunne gi meg fred
- Jeg visste ikke at det var Han som kunne gi meg fred
Sitatet er hentet fra denne månedens TV-program som blir sendt på Kanal 10 denne uka. Her får vi høre om Amina på 20 år var redd for å dø. Hun kjente på ufred i hjertet. Da fikk hun høre et program på radioen som gav henne fred.
Kinas kristne er forfulgt, men ikke forlatt
Kinas kristne er forfulgt, men ikke forlatt
Vi har hørt mye i det siste om hvordan kristne i Kina blir overvåket, noen blir forfulgt. I tillegg er det mange som blendes av velstand og materialisme, og når det er en skrikende mangel på eldste og pastorer, så kan mange fort falle bort. Norea har i mange år drevet systematisk teologisk opplæring av kinesiske kristne. Ved hjelp av teknologi har tusenvis av studenter fullført en bachelor-grad kalt SOTA (Seminary on the Air).
Videre med legedom for kropp og sjel
Videre med legedom for kropp og sjel
Healing Voice har åpnet øynene våre og forandret livene våre
TV-program: Bygger bro til tro
TV-program: Bygger bro til tro
– Den gode samtalen begynner med vennskap. – Alle kan være noe for noen. Dette er noen av uttalelsene i dette TV-programmet fra Norea Mediemisjon. Det handler om hvordan mobil-appen, Good News, kan være et redskap til å komme i kontakt med våre nye landsmenn. – Appen er som et lite bibliotek der vi finner gode ressurser samlet på ett sted, uttaler Paul, som kom til Norge for 39 år siden og som arbeider for å gi evangeliet til unådde. I programmet møter vi også Anne Gro som blir beriket av vennskap på tvers av kulturer og Håkon som digger å treffe nye folk fra ulike land. Se programmet og bli inspirert til å nå de unådde i ditt nærmiljø.
TV-program: Forfølgelse hindrer ikke troen i Iran
TV-program: Forfølgelse hindrer ikke troen i Iran
Shervin Ebrahimian husker godt hvordan revolusjonen forandret hans hjemland Iran fra et vestlig monarki til en islamsk republikk. Kristne ble fort et mål for regimet, og har frem til i dag blitt arrestert, torturert og drept. Shervin flyktet til Norge som tenåring da krigen brøt ut mellom Iran og Irak. Han er i dag pastor i Betania-menigheten i Arendal. – Forfølgelse og vekkelse skjer ofte parallelt, og er en del av den onde verdenen vi lever i, understreker Shervin. I et nytt program fra NoreaTV gir han et sjeldent innblikk i hvordan hverdagen er for kristne i Iran. Til tross for mange forsøk har ikke regimet klart å knuse kristendommen. Iran har den raskest voksende undergrunnskirken i verden. Flere troende forteller at forfølgelse styrker troen. De kjenner Guds nærvær midt i alt som er vanskelig. Norea støtter den kristne TV-kanalen SAT-7 PARS. Programmene gir håp til de forfulgte og er et vitnesbyrd om at noen bryr seg om dem. Shervin kan fortelle noe helt spesielt om denne kanalen.
Dit få eller ingen andre når inn...
Dit få eller ingen andre når inn...
Se denne korte videoen fra Norea
TV-program: Teologiutdannelse til kristne ledere i Kina
TV-program: Teologiutdannelse til kristne ledere i Kina
Noreas TV-team besøkte Kina i fjor vår. Der møtte vi noen av våre kristne partnere i landet. I vårt nyeste TV-program får du høre hva som i deres øyne er den største trusselen for den stadig voksende kristne kirken i Kina, og du får høre om hvordan vi som mediemisjon har en unik mulighet til å være med og utruste kristne ledere i dette landet.
Jojinga blir å treffe på Noreas Kvinneweekend i april!
Jojinga blir å treffe på Noreas Kvinneweekend i april!
En informasjonsvideo om Håpets kvinner
En informasjonsvideo om Håpets kvinner
TV-program: Livet etter krigen
TV-program: Livet etter krigen
Ni år gamle Myriam opplevde at IS kom til byen der hun bodde. Byen Qaraqosh der Myriam kommer fra, er en kristen by. Den kristne familien måtte flykte for livet, og hun endte opp i en flyktningeleir. Her fikk hun trøst og håp ved å se på TV-programmer fra vår partner i Midtøsten, SAT7 kids. Plutselig en dag ser hun Essam Nagy, en av programlederne på barnekanalen, gå rundt i gatene i flyktningeleiren. Hun løper for å møte sin gode venn fra tv, og det hun forteller i et spontant TV-intervju, rører en hel verden. Den unge jenta sitter og forteller at hun møter terroristene med tilgivelse, og hatet deres med Guds kjærlighet. I denne hjertevarme dokumentaren får du møte Myriam. Hun er nå 14 år, og har fått flyttet tilbake til Qaraqosh. Essam Nagy og de andre fra SAT7 er sammen med familien når nå de feirer påske for første gang tilbake i byen de en gang måtte flykte fra. Foto: Sat7
TV-program: Misjonsmassasje og team-arbeid
TV-program: Misjonsmassasje og team-arbeid
Har du noen gang fått misjonsmassasje? Vel, det opplevde Noreas Linda Torkelsen da hun besøkte Sentral-Asia. Hva som skjedde, kan du se her i det nyeste programmet fra Norea, som tar det med blant annet til Sentral-Asia. Dette området har vært en viktig satsning for oss dette året. Du får også møte Elisabeth Lillebø Sæth som forteller om et sterkt møte med "team Norea".
TV-program: Tro langs silkeveien
TV-program: Tro langs silkeveien
Sentral-Asia, Silkeveien. Vakre mennesker, gammel arkitektur og mystikk. I mange år var denne delen av verden under det ateistiske Sovjetunionen. I dag domineres regionen av Islam og sekularisering. Hvordan står det egentlig til med kristen tro i Sentral-Asia? Hvordan er situasjonen for de kristne her? Hvordan kan vi nå inn med budskapet om frelse og håp? Marit Veimo er engasjert som frivillig i Norea Håpets kvinner.  Hun har lenge hatt en dragning til, og et hjerte for denne regionen. Nylig ble hun med Noreas TV-team på besøk til et land i Sentral-Asia. I dette programmet får du et innblikk i hennes reise. Du får også høre sterke historier om kristne som til tross for stort press, både fra egen familie og myndigheter, møter Jesus gjennom radio.
Zarinas vitnesbyrd
Zarinas vitnesbyrd
TV-program: Radioen når mye lenger enn både evangelister og menigheter
TV-program: Radioen når mye lenger enn både evangelister og menigheter
Dette sier Martin Birkedal til programleder Harald Endresen i et av våre TV-program som du nå kan se på noreatv.no. Han har arbeidet med mediemisjon i Norea siden 1991, og har et vell av gripende historier som varmer hjerte og sjel, ja rett og slett gir håp. 
TV-program: Håpets kvinner redder liv!
TV-program: Håpets kvinner redder liv!
Møt kvinner som har fått livet forandret gjennom arbeidet Norea støtter på Zanzibar, og bli kjent med den sprudlende og hjertevarme koordinatoren for arbeidet Håpets kvinner i Tanzania og Zanzibar, Joyce Malima.
Annas historie
Annas historie
Jesus møtte meg på det mørkeste! (Tv-program)
Jesus møtte meg på det mørkeste! (Tv-program)
Andrea vokste opp i borgerkrigen i Libanon. Uten framtidshåp og uten skolegang var livet helt mørkt. Men så fikk hun møte Jesus og noen av hans etterfølgere. Livet ble snudd opp-ned for Andrea. Hun fikk utdannelse og framtidshåpet tilbake. I dag er hennes hjertesak å hjelpe flyktningebarn med utdanning via skole-TV. Møt Andrea Elmounayer og hør hennes sterke livshistorie
Møte med Child Center i flyktningeleir i Libanon.
Møte med Child Center i flyktningeleir i Libanon.
Sanger Sveinung Hølmebakk besøkte Libanon for å se hvordan Noreas tv-arbeid i Midtøsten Sat-7, jobber for å gi håp og utdannelse til barn i krig. Her er han blant annet med på en skoletime på et barnesenter.
Sterkt møte med Jonny fra Libanon
Sterkt møte med Jonny fra Libanon
Da krigen brøt ut i Syria, kunne libanesiske Jonny Basta kjenne seg godt igjen i traumene barna i landet opplever. Da han var liten, ble Jonny Basta stum etter at en bombe falt ned i nabohuset. I dag lager Jonny Basta tv-prorgrammer blant annet for Noreas tv-partner, Sat-7 kids. Hør hans sterke historie her. Dette er en lengre samtale mellom sanger Sveinung Hølmebakk og Jonny.
Catherines historie
Catherines historie
Se den sterke historien om hvordan Håpets kvinner på Zanzibar gav Catherine håp og livsmot igjen. I dag er hun lokal koordinator for arbeidet vårt på øya.
Healing Voice hjelper Ari-kvinner i Etiopia
Healing Voice hjelper Ari-kvinner i Etiopia
Dramaserien består av 10 episoder, og framstiller en utstøtt kvinnes vei fra håpløshet til håp. Hun blir operert for skader etter fødselsen som fistula. Lytterne følger også livet hennes nye liv etter operasjonen. Gjennom hennes reise kan andre med samme skjebne få hjelp til utfordringer som de kjenner seg igjen i. Healing Voice blir tilgjengelig på mediespillere som blant annet blir delt ut i Jinka-området i Etiopia. Her er livet vanskelig for kvinner med fødselsskader, og samfunnet svarer ofte med å støte dem ut. Noreas tv-team besøkte Jinka og fikk være med på et besøk i det lokale fengselet. Håpets kvinner het tidigere Prosjekt Hanna. Denne videoen ble produsert før navneskiftet.
En avhopper forteller
En avhopper forteller
Jinga deler her hva radioen betydde for henne da lyttet i hemmelighet i hjemlandet. Noreas Tv-team møtte henne i Sør-Korea for en tid tilbake.
Lytterhistorie fra flyktning fra Midtøsten
Lytterhistorie fra flyktning fra Midtøsten
- Livet mitt lå i grus. Bare for noen få måneder siden bodde jeg i Irak. Nå hadde jeg flyktet sammen med døtrene mine. Mannen min ble drept på grunn av sin kristne tro... Se den sterke historien fra Håpets kvinner Midtøsten, laget av vår partner TWR Europa. Norea er engasjert i dette arbeidet med å lage radioprogrammer for kvinner på arabisk.
Med håp til verden
Med håp til verden
Trans World Radio (TWR) er blant Norea Mediemisjons viktigste samarbeidspartnere. De produserer kristne radioprogram som sendes i i 160 ulike land, på om lag 230 ulike språk og dialekter. Norea dekker kostnadene for å produsere og sende flere av disse programmene. Denne filmen viser mediemisjon i praksis; hvordan Guds ord når fram rundt i verden gjennom radiobølger.
Norea når unådde
Norea når unådde
Her kan du få se hvordan Norea jobber med nasjonale partnere for internasjonale misjonsorganisasjoner for å nå inn bak stengte grenser med evangeliet.
TV-program fra Norea: Bibelen er fortsatt relevant:
TV-program fra Norea: Bibelen er fortsatt relevant:
Mange i Norge og Vesten stiller seg spørsmål rundt Bibelens troverdighet og viktighet. En religionsundersøkelse fra 2016 viser at et flertall her i landet ikke lenger tror på Gud. En annen undersøkelse viser at omtrent halvparten av befolkningen i Norge er tvilende til at Bibelen er Guds ord. Rett over 10 prosent leser Bibelen hver uke, og disse er kristne. En av Noreas målsettinger, er å gjøre Guds Ord relevant i vår tid. Gjennom Noreapastoren gir vi trosopplæring for voksne, oppmuntring i hverdagen og inspirasjon til å dele troen med andre, på nett, radio og TV. Noreapastoren er Noreas mest besøkte nettside gjennom mange år. Tilbakemeldingene vi får, som fra denne radiolytteren, tyder på at vi lykkes med å gjøre Guds ord relevant her i Norge: "Forkynnelsen på radioen har gjort meg sterkere i mitt forhold til Gud. Jeg har fått se mer av Guds kjærlighet". Svein Anton Hansen, som er gjest i et nytt program fra NoreaTV, er Noreapastor sammen med Asbjørn Kvalbein. Han produserer blant annet kortandaktene Trosvitaminer, som ofte kobles til hverdagsopplevelser: - Bibelske sannheter kan forklares på enkle måter, sier Hansen, som også gir folk mulighet til å komme med spørsmål rundt tro på noreapastoren.no.
Odd Dubland: Et ærlig møte med en kunstner og forkynner (TV-program)
Odd Dubland: Et ærlig møte med en kunstner og forkynner (TV-program)
I dette TV-programmet blir du bedre kjent med den anerkjente kunstneren, forkynneren og Noreavennen Odd Dubland. Allerede som guttunge hørte han på Noreas radioprogrammer hjemme i stua på Dubland. Gjennom et langt liv har han vært aktiv som maler, forkynner og sanger, og mener det er viktig å bruke evnene man har fått. Sagt med Dublands egne ord: – Det er stort når et menneske blir kristent, men like stort når en kristen blir et sant menneske.
Fra total undertrykkelse til uendelig kjærlighet (TV-program)
Fra total undertrykkelse til uendelig kjærlighet (TV-program)
Mishandling, vold og total underkuelse er hverdagen for mange arabiske kvinner. Gjennom kristne radioprogrammer møter de den totale kontrasten: De er elsket med uendelig kjærlighet og verdifulle for en allmektig Gud som gir dem et evig framtidshåp. Er det rart at «Joud» og «Joseph» snakker med innlevelse, følelser og varme? Disse to som har valgt å bli værende i Midtøsten fordi Gud har kalt dem til å stå i førstelinjen gjennom å drive et kristent radioarbeid. De får selv snakke med mennesker som har gått fra det totale mørket til det lyset bare Gud kan gi. De ser på nært hold hvordan evangeliet bringer total forvandling inn i menneskers liv, på tross av de vanskeligste omstendigheter. «Joud» og «Joseph» er Norea sine representanter i Midtøsten. De arbeider hos Noreas parner i området for å sende blant annet radioprogrammet «Håpets Kvinner» på arabisk. I dette TV-programmet får du et usminket bilde av hva som skjer under overflaten i verdens mest konfliktfylte region: en stille vekkelse, der enkeltpersoner får møte Jesus gjennom media.
 – Bønn er et livspust (TV-program)
 – Bønn er et livspust (TV-program)
Gjest i programmet, Marit Veimo, gikk på søndagsskole som barn, men tok først imot Jesus i løpet av russetiden. Hun er journalist av yrke, og har de siste tolv årene vært frivillig for Norea.  For en del år tilbake startet Veimo opp en bønnegruppe for kvinner. Hver måned samles de i bønn, med utgangspunkt i bønnekalenderen Håpets kvinner. Dette er en internasjonal bønnebevegelse hvor kvinner verden over får be for hverandre. Kalenderen sendes ut hver måned til forbedere på over 90 språk. I tillegg når radioprogrammet Håpets kvinner ut med evangeliet til kvinner i over 125 land.  Veimo mener bønn er en livspust, og hun tror at Gud kan hjelpe kvinner selv om livet virker mørkt og håpløst. Hun har et varmt hjerte for Albania, hvor Norea støtter Håpets kvinner. Sammen med bønnegruppen har hun samlet inn midler til å finansiere både bønneprogram og Håpets kvinner på radio i Albania. Mange kvinner har det vanskelig her, fordi de lever i et patriarkalsk samfunn og har mye lavere status enn menn. Veimo har besøkt Albania to ganger, og vil i programmet dele noen inntrykk derfra.  Veimo er også programleder i Norske Håpets kvinner, en programserie fra Norea til norske kvinner, med oppmuntring gjennom ærlige historier og bibelske perspektiver.
TV-program: – En kamp å være mann i dag
TV-program: – En kamp å være mann i dag
– Det er en kamp å være mann i dag. Man skal være både tøff og sterk, samtidig som man skal være myk. Det tror jeg mange menn strever med, sier Roald Arnesen i sanggruppen FriHals, som er en av gjestene i et nytt program fra Norea Mediemisjon. Norea Mediemisjon tar kampen som Arnesen referer til, på alvor. Derfor har vi et eget mannsarbeid i Norge, som heter Troens menn. Vi vil oppfordre menn til å bruke mer tid med Gud. Gjennom et undervisningsopplegg på tre bøker, podcaster, bønnetjeneste og CD vil vi utruste menn til å ta troen på alvor. I dette TV-programmet høre mer om Noreas mannsarbeid, og bli kjent med den CD-aktuelle sanggruppen FriHals.
TV-program: Millioner får høre om Jesus på TV
TV-program: Millioner får høre om Jesus på TV
– Millioner av mennesker får høre om Jesus for første gang, sier Kamal Khairallah. I mange år har han jobbet for SAT-7 KIDS, en kristen barne-TV-kanal, som er en viktig samarbeidspartner for Norea i Midtøsten. Kamal har selv fått kjenne Guds kjærlighet midt i en krevende periode av livet, da han ble far og ektemann i en alder av 18 år. I dette programmet fra Norea får du et sjeldent innblikk i hvordan man kan drive misjon i et område av verden som er rammet av krig og håpløshet. Kamals hjemland Libanon har tatt imot over 2 millioner syriske flyktninger.
TV-program: Avhopperen fra Nord-Korea
TV-program: Avhopperen fra Nord-Korea
Hun heter Jinga, og vokste opp i Nord-Korea. Norea Mediemisjon møtte henne i Sør-Korea, hvor hun fortalte oss om livet bak de stengte grensene. Hungersnød og sult preget hverdagen. Jinga forteller i TV-programmet fra Norea at det var grusomt å bare ha vann å gi sine barn, dag etter dag. Sulten tvang henne til å begynne ulovlig handel over grensa til Kina for å skaffe mat. Jinga fikk også med seg en radio som tok inn sendinger fra utlandet. Hun lyttet blant annet til kristne radioprogram, før hun flyktet ut av landet med sin datter i 2004. Datteren kom seg i sikkerhet, men moren ble arrestert, og det skulle gå flere år før hun igjen ble gjenforent med sin datter.
TV-program: Fra overgrepsoffer til misjonsleder.
TV-program: Fra overgrepsoffer til misjonsleder.
Som ei lita jente på syv år ble hun misbrukt av stefaren sin. Som en tilsynelatende vellykket kvinne i trettiårene ble hun forsøkt drept av sin kjæreste. Hun mistet faren før hun ble født og moren klarte ikke å ta vare på henne. Bak fasaden skjulte det seg en smerte få kjente til. Men da Peggy møtte Jesus, kunne hun gi slipp på masken og få styrke og hjelp hos Gud. Dr. Peggy Banks, internasjonal leder for Håpets kvinner, deler sin livshistorie i programmet. Håpets kvinner er Noreas kvinnearbeid, som gjennom radio og forbønn formidler Jesu frelse til kvinner verden over - mange av dem med liknende historier om det å lide i stillhet.
Nyttårshilsen fra Per Birkeli
Nyttårshilsen fra Per Birkeli
Vi er nå inne i 2018, et nytt år med nye muligheter for Norea Mediemisjon. Daglig leder Per Birkeli forteller om planene framover. - Noreas nye strategi handler om å nå de minst nådde. Alle prosjektene som blir satt i gang de neste fire årene vil være rettet mot nettopp disse folkegruppene, sier Birkeli.
TV-program:Sprenger grenser for å sette fri!
TV-program:Sprenger grenser for å sette fri!
I dette programmet får du se hvordan Jesus forvandler enkeltmennesker, en for en. Dette skjer i områder hvor det er vanskelig å nå inn med evangeliet, som for eksempel Indonesia, Tyrkia og på Zanzibar. De unådde er mennesker som deg og meg, men hjertene deres kan av ulike grunner være stengt for Jesus. Gjennom radio, TV og internett får de muligheten til å bli kjent med Jesus og bli berget for evigheten. Norea ønsker å gå i front når det gjelder misjon, og vi inviterer deg til å bli med.
Julehilsen fra daglig leder Per Birkeli
Julehilsen fra daglig leder Per Birkeli
Det er snart jul og i denne korte snutten før dere et møte med Noreas daglig leder. Han forteller litt om visjonen til Norea og ønsker oss en god jul og et godt nytt år.
Nytt TV-program: Jesus setter Norges slaver i frihet!
Nytt TV-program: Jesus setter Norges slaver i frihet!
Kristningen av Norge i vikingtiden beskrives gjerne ut fra de mektige sin vinkling. Men hvordan påvirket kristendommens inntog de aller minste og svakeste i det norske samfunnet på den tiden da en fjerdedel av den norske befolkningen var slaver? Dette var utgangspunktet da multikunstneren Odd Dubland skrev eposet sitt «Kvitekrist i møte med heidenskap.» I dette TV-programmet får du møte kunstmaleren, musikeren og forkynneren Odd Dubland som nå gir ut en bok om denne tematikken sammen med maleriene sin. Du får også høre første delen av eposet om Kristus i vikingtiden. Evangeliets påvirkning på de aller minst i samfunnet både før og nå opptar Odd Dubland, og i boken «Kristus i vikingtid og i dag» kan du lese resten av eposet i tre deler. Inntektene av boken går til Norea.
TV-program: - Troen har berget ekteskapet vårt
TV-program: - Troen har berget ekteskapet vårt
Ekteparet Marli og Edmund Spieker er et levende eksempel på hva Gud kan utrette gjennom et ektepar dersom han får virke slik Han ønsker. De har startet henholdsvis verdensomspennende kvinnearbeid og mannsarbeid.
Gjensyn med mennesker som har gjort inntrykk
Gjensyn med mennesker som har gjort inntrykk
Her kommer et varmt gjensyn med noen av menneskene Norea har møtt i 2017 . I denne korte videoen får du møte igjen Elisabeth fra Zanzibar, Andrea fra Libanon og tidligere misjonær Jørn Helland.
Meld deg på i dag!
Meld deg på i dag!
Over hele verden blir kvinner reist opp og får nytt håp. De ber for hverandre, sine familier, sine lokalsamfunn. Noen ganger blir historien endret, andre ganger er endringen i det skjulte. De blir Håpets kvinner. De får kraft til å tjene Jesus i sin hverdag, til tross for sine mange utfordringer, sorger og vanskeligheter. Nå har du muligheten til å bli med på Noreas første inspirasjonshelg for kvinner, 10.-12. november 2017. For påmelding og program, klikk her: http://norea.no/hva/arrangement 
Spørsmål og svar: Hva sier Bibelen om abort?
Spørsmål og svar: Hva sier Bibelen om abort?
Bagateliserer kristne abort? Hva skal vi tenke om dette som mange i vårt samfunn blir sett på som en rettighet? Hvilke råd gir bibelen til mennesker som er i en fortvilet livssituasjon og vurderer abort? Dette er spørsmål som tas opp i dagens spørsmål og svar spalte.
Ble voldtatt - valgte å beholde barnet. (TV-program)
Ble voldtatt - valgte å beholde barnet. (TV-program)
Livet og oppveksten var preget av mørke åndskrefter. Faren var heksedoktor og selv ble hun voldtatt av kjæresten i ung alder, og vurderte abort. I dag er situasjonen totalt forvandlet. Faren er blitt en brennende kristen pastor på den muslimske øyen Zanzibar. Selv er Elisabeth Saimon Mputa blitt mor til Grace (nåde), og hun er en ivrig bønnekvinne i Noreas kvinnearbeid «Håpets Kvinner» på Zanzibar. I dette programmet får du et nært og sterkt møte med denne unge tanzanianske kvinnen, som er en av mange som har blitt berørt og forandre gjennom det kristne mediearbeidet vi står i. Elisabeth er et tydelig vitne om hva kristne radioprogrammer kan bety for mennesker som vandrer i mørket. Hun fant selv trøst hos Jesus da livet var på det mørkeste.
TV-program: Guds ord forvandler enkeltmennesker og lokalsamfunn! Håpets kvinner.
TV-program: Guds ord forvandler enkeltmennesker og lokalsamfunn! Håpets kvinner.
Første gangen hun møtte en tildekket muslimsk kvinne med et slør foran øynene, ble hun sterkt beveget og fikk et sterkt hjerte for denne kvinnen. Hun opplevde at Gud sa til henne: «Dette svarte kledet er ikke bare over hodet hennes. Det er over sinnet hennes. Og dette gjelder ikke bare henne, det gjelder kvinner over hele verden. Gud begynte å åpne øynene mine for lidelsen overalt der jeg beveget meg.
-Det gjelder evigheten! (TV-program)
-Det gjelder evigheten! (TV-program)
Tidligere utsending Jørn Helland for Norsk Luthersk Misjonssamband er hovedgjest i programmet. Han tar oss med til Indonesia der han gjennom relasjonsbygging og vennskap har fått dele troen på Jesus med mennesker som ellers ikke hadde fått høre. Det er en stor opplevelse når troen på Jesus får plass i nye hjerter. Men hva skjer med dem etter at utsendingene har reist hjem?
Jesus møtte meg på det mørkeste! (TV-program)
Jesus møtte meg på det mørkeste! (TV-program)
Andrea vokste opp i borgerkrigen i Libanon. Uten framtidshåp og uten skolegang var livet helt mørkt. Men så fikk hun møte Jesus og noen av hans etterfølgere. Livet ble snudd opp-ned for Andrea. Utdannelsen gav henne fremtidshåp. I dag er hennes hjertesak å hjelpe flyktningebarn med utdanning via skole-TV. Møt Andrea Elmounayer og hør hennes sterke livshistorie i månedens helt ferske TV-program fra NoreaTV.
Hvor viktig er det å gjøre gode gjerninger som kristen?
Hvor viktig er det å gjøre gode gjerninger som kristen?
Bibelen snakker om å være Ordets gjørere, ikke bare dets hørere (Jak. 1,23). Betyr det at vi ikke lever etter Guds vilje dersom vi ikke gjør gode gjerninger for mennesker rundt oss? Andre spørsmål som blir tatt opp i denne utgaven av spørsmål og svar er: -Bør ikke gode gjerninger følge i en kristens fotspor. Jesus disipler er vel tydelige eksempler på det? -Noen frykter at dette kan bli det man kaller lovisk – at man gjøre gode gjerninger for å bli frelst. Hva tenker du om det? -Hva skal vi tenker om kristne mennesker som har dårlig vitnesbyrd fra omgivelsene? Er ikke det et paradoks? -Det trenger kanskje ikke alltid å være de store tingene – små ting kan kanskje bety noe også? -Hvordan preger dette med omsorg og nestekjærlighet kristne mennesker, slik du kjenner det i de forsamlinger du har vært?
Tyrkias plass i kristen historie
Tyrkias plass i kristen historie
Tyrkia står midt i sentrum av globalpolitiske begivenheter. Selv om landet også har vært i sentrum av 2000 år med kristen historie, er det i dag bare 150 000 kristne av 78 millioner innbyggere. Kun 10 000 av disse er evangeliske kristne. Derfor vil Norea i 2017 satse ekstra på Tyrkia. Denne filmen gir sterke perspektiver for oss som tror på Jesus.
Hvorfor nå?
Hvorfor nå?
Hvordan kan budskapet om Guds kjærlighet nå mennesker i nød, i krig, på flukt og under forfølgelse? Hvordan kan TV brukes? Hvorfor skal vi engasjere oss akkurat nå? Fordi akkurat nå er det mange mennesker som trenger evangeliet, og akkurat nå er det mange som trenger å møte Guds kjærlighet - bak murer og bak grenser. TV-sendingene når inn.
Troens menn
Troens menn
"Fullfør løpet, bevar troen" er mottoet for Troens menn, et unikt arbeid som Norea nå har lansert for menn i Norge. Gjennom bønn og radio vil Norea utruste menn til å bli det Gud har kalt dem til. Det er et desperat behov i den kristne kirke for menn som tar sin åndelige lederrolle på alvor. Menn trenger coaching, oppmuntring og disippeltrening. Det kan de få gjennom Troens menn.
Bli med å marker den internasjonal dagen for unådde!
Bli med å marker den internasjonal dagen for unådde!
I 2016 ble 1. pinsedag for første gang markert som en internasjonal dag for unådde folkegrupper. Norea vil dette året arrangere en felles gudstjeneste i samarbeid med Filadelfia Kristiansand, Betania Kristiansand og Norkirken Kristiansand m.fl. Gudstjenesten holdes søndag 4. juni kl 11.00 i Q42 – Filadelfias nye lokale i Kristiansand med plass til mer enn 1 300 mennesker.
En troens mann - alder ingen hindring! (TV-program)
En troens mann - alder ingen hindring! (TV-program)
TV-program
Du får møte Edmund Spieker som har vært mediemisjonær i 47 år. Allerede som 11-åring begynte han å evangelisere aktivt. Tidlig oppdaget han radioens unike rekkevidde. Edmund er nærmere 80 år, men det hindrer ham ikke i å være pioner. Han har nylig startet mannsarbeidet "Troens Menn" som drives av Norea Mediemisjon her i Norge. I dette programmet forteller han også om den dramatiske flukten fra Øst-Tyskland under andre verdenskrig sammen med moren og tre søsken.
Håpets kvinner forandrer liv!
Håpets kvinner forandrer liv!
Mercy ble kastet ut av sin muslimske familie da hun ble kristen. Hør hennes vitnesbyrd om hvordan hun gjennom Håpets kvinners fikk hjelp.
Norea Håpets kvinners bønnearbeid
Norea Håpets kvinners bønnearbeid
Møt Bibi (bestemor) Jane Soudi, og hør hva Håpets kvinners bønnearbeid betyr for henne. Hun bor på den muslimske øya Zanzibar i Tanzania, også kjent som krydderøya. Her er det svært vanskelig å være kristen, men fremst i bønnekampen står kvinnene. Stå sammen med oss i bønnekampen du også: Send SMS BØNN Kvinner til 2065 og få månedlig bønnekalender tilsendt i posten
Hva er en bibelsk mannsrolle?
Hva er en bibelsk mannsrolle?
I denne episoden av spørsmål og svar skal vi se nærmere på hva en bibelsk mannsrolle er. Noreapastor Svein Anton Hansen svarer også på spørsmål som: Hva betyr det å være familiens overhode? Er likestilling en bibelsk tanke? Er vi som menn for lite opptatt av Guds ledelse? Har du et spørsmål til Noreapastoren, send SMS: NOREA + ditt spørsmål til 2065
TV-program: Radiostemmen som helbreder
TV-program: Radiostemmen som helbreder
Noreas TV-program
I 2015 ble dramaserien Healing Voice lansert. Målet med serien er å bidra til at jenter og kvinner med fødselsskader som fistula kan få et verdig liv.  Serien forteller om en kvinnes vei fra håpløshet til håp, fra å bli utstøtt av familien til å få medisinsk hjelp og få vite at hun er verdifull i Guds øyne. For kort tid siden var Norea på besøke i Etiopia for å se nærmere på arbeidet, som allerede etter kort tid har bært frukter. I dette programmet møter du kvinner som gjennom serien har fått et møte med Jesus og har fått øynene opp de for de rundt seg. 
Sensitive områder - Sentral Asia
Sensitive områder - Sentral Asia
Oppdraget vårt er enkelt. Fortelle om Jesus. Formidle hans kjærlighet til alle mennesker, til alle folkeslag. Ut i hele verden, til alle har hørt. Det er enkelt, men samtidig er det vanskelig. For i mange steder kan man ikke fortelle åpent om Jesus. I denne videoen får du et møte med ett av disse områdene, nemlig Sentral-Asia.
Til alle folkeslag (2017)
Til alle folkeslag (2017)
Gjør alle folkeslag til disipler, sa Jesus. Det er mer enn 1600 folkeslag i verden. 7000 av dem, 40% av verdens befolkning har enda ikke blitt nådd med evangeliet. Derfor må vi fortsatt gå. Gjør alle folkeslag til disipler. Vi er ikke ferdig før alle har hørt.
Møt familien Baskaron fra Kairo!
Møt familien Baskaron fra Kairo!
Familien Baskaron fra Kairo er en av SAT-7s 15 millioner registrerte seere. Vi besøkte dem for å slå av en prat om hva de lærer gjennom våre TV-sendinger.
Irakiske flyktninger
Irakiske flyktninger
Noreas TV-arbeid
Kristne ble tvunget til å flykte fra Irak, men klarer likevel ikke å hate sin naboer som jaget dem. Se sterke vitnesbyrd.
Fordi Gud er kjærlighet!
Fordi Gud er kjærlighet!
Noreas TV-arbeid
Gud er kjærlighet. Det er budskapet som Rita Elmounayer i SAT-7 brenner for å formidle til mennesker i Midtøsten og Nord-Afrika.
Håp i det håpløse i Midtøsten
Håp i det håpløse i Midtøsten
Noreas TV-arbeid
Midt i håpløsheten finnes det håp. Gud er med i Syria, selv om situasjonen ser helt mørk ut.
60 år med Jesus i media
60 år med Jesus i media
Noreas radioarbeid
Gjennom 60 år har Norea vært et vitalt og nyskapende redskap for kristen forkynnelse i media, både i Norge og internasjonalt.
10 millioner barn ser på kristne TV-programmer
10 millioner barn ser på kristne TV-programmer
Noreas TV-arbeid
Foreldrene ønsker at barna skal få en pause fra krig og uro rundt dem, og ser på SAT-7 Kids sine TV-sendinger som et fristed.
Radiobølger med håp og frelse til mahoufolket
Radiobølger med håp og frelse til mahoufolket
Noreas radio-arbeid
Forkynnelse og radioteater når det muslimske mahoufolket i Vest-Afrika med evangeliet. Det eneste radioprogrammet på dette språket har et kristent innhold
Med hjelp til å tilgi sønnens drapsmenn
Med hjelp til å tilgi sønnens drapsmenn
Noreas TV-arbeid
Gjennom budskapet hun fikk høre på TV, fikk den iranske kvinnen hjelp til å tilgi sin sønns mordere.
Millioner av mennesker i Midtøsten nås med evangeliet
Millioner av mennesker i Midtøsten nås med evangeliet
I et område av verden der vanlig misjonsarbeid enten er umulig eller svært vanskelig i drive, er TV blitt et fantastisk redskap til å nå inn i hjem og hjerter.
- Norea har betydd alt for meg
- Norea har betydd alt for meg
Noreas radioarbeid
Hjørdis Steilbu er en av mange som takker Norea for at troen og misjonsiveren har blitt holdt ved like gjennom et langt liv.
Mennesker i Iran kommer til tro på Jesus
Mennesker i Iran kommer til tro på Jesus
Noreas TV-arbeid
I Iran er det få kirker og få andre muligheter for å høre evangeliet. For denne iraneren ble TV-sendinger redningen
En bønn for Midtøsten og Nord-Afrika
En bønn for Midtøsten og Nord-Afrika
Noreas TV-arbeid
- Jeg skal ikke ødelgge den for de ti rettferdiges skyld, svarte Gud til Abraham som bad om nåde for Sodoma dersom Gud kunne finne ti rettferdige i byen. I dag er det millioner av troende i Midtøsten og Nord-Afrika som søker Gud i bønn om nåde.
En ung stemme for fred og tilgivelse
En ung stemme for fred og tilgivelse
Noreas TV-arbeid
Irakiske Myriam er bare tolv år gammel, men har allerede rukket å røre en hel verden med sitt budskap om tilgivelse. Sammen med mange andre måtte hun rømme fra hjemlandsbyen da islamistene tok makten.
Med utdanning til barn i krig
Med utdanning til barn i krig
Noreas TV-arbeid
Krig og dramatisk flukt preger mange barn og unge i dagens Midtøsten. Millioner mister muligheten til utdanning og framtid. Vi når dem med utdanning gjennom TV
Mennesker i midtøsten møter Jesus gjennom TV. (Tv-program)
Mennesker i midtøsten møter Jesus gjennom TV. (Tv-program)
TV-program
Norea er en spesialenhet for vanskelige misjonsoppdrag. Våre internasjonale TV - og radio sendinger oppmuntrer kristne og leder nye til tro i noen av verdens mest stengte land. Mange steder i verden er vi de eneste som slipper inn.
Gideon og Ester gikk ut og tok en risiko
Gideon og Ester gikk ut og tok en risiko
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
Håp som forvandler og setter kvinner fri
Håp som forvandler og setter kvinner fri
Noreas kvinnearbeid
Kvinner over hele verden får høre evangeliet om Jesus gjennom Håpets Kvinner. Målet er å sette dem dem i åndelig frihet, og gi dem håp og helbredelse i Jesus. Fruktene av arbeidet blir synlig i stadig nye områder.
Utsendt til verden
Utsendt til verden
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
Guds Ord setter fri selv om de sitter i fangenskap
Guds Ord setter fri selv om de sitter i fangenskap
Noreas kvinnearbeid
De sitter i fysisk fangesnskap der er i fengselet i Jinka i Etiopia. Men 45 av kvinnene er blitt satt i åndelige frihet og har tatt imot Jesus på grunn av en dramaserie laget på radio.
Et budskap om håp og frelse til verden
Et budskap om håp og frelse til verden
Noreas radioarbeid
- Gå ut og gjør alle folkeslag til disipler! Vi har en jobb å gjøre med å fullføre misjonsbefalingen. Fortsatt er det mange som ikke har hørt om Jesus. Radiomisjon er helt avgjørende for at flere skal komme til tro.
Med utdanningshåp til flyktningbarn
Med utdanningshåp til flyktningbarn
Noreas TV-arbeid
Millioner av syriske barn ble fratatt skolegang da krigen rammet landet deres. Før krigen gikk 97 % av barna på skole, i dag er det mer enn 3 millioner syriske barn som ikke får skolegang.
Radio er eneste kilde til kristen forkynnelse
Radio er eneste kilde til kristen forkynnelse
Noreas radioarbeid
Grensene er nesten hermetisk stengt for kristen påvirkning, og regimet er verdens verste på kristenforfølgelse. Men kristne radioprogrammer når nord-koreanere likevel.
Ditt lille bidrag kan bli noe stort for et medmenneske
Ditt lille bidrag kan bli noe stort for et medmenneske
Noreas kvinnearbeid
Små sommerfuglvingeslag kan bli store under i et annet menneskes liv. Bønn og omsorg for andre kan utrette store ting.
Myriam (10) ber for IS-terroristene
Myriam (10) ber for IS-terroristene
Noreas TV-arbeid
– Gud er glad i terroristene, og Gud er glad i meg. Jeg tilgir terroristene, selv om de har jaget oss på flukt. Disse ordene fortalte irakiske Myriam (10) på TV til tusenvis av flyktninger fanget i leirer og krigssoner. Myriams budskap på TV og internett om tilgivelse bryter likevel gjennom både frykt og terror. 
Gå ut-strategi i den første menigheten
Gå ut-strategi i den første menigheten
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
De gikk ut: Ananias, Paulus og Tabita
De gikk ut: Ananias, Paulus og Tabita
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
Gå ut for å lete
Gå ut for å lete
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
Peter lærer om tro
Peter lærer om tro
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
Filip med en gå ut livsstil
Filip med en gå ut livsstil
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
Med Rut ut på Gud åker
Med Rut ut på Gud åker
Noreapastoren
I denne serien får du høre Noreapastor Asbjørn Kvalbein som underviser fra Bibelen.
Barnebruden som møtte Jesus
Barnebruden som møtte Jesus
Noreas TV-arbeid
Mennesker i det ytterste mørket får møte Jesus som sin Frelser og får sine liv forvandlet! Budskapet når dem via TV og radio. Elmira forteller sin historie.
 – Bønn er et livspust (TV-program)
- En forsmak på himmelen
- Jeg visste ikke at det var Han som kunne gi meg fred
- Norea har betydd alt for meg
-Det gjelder evigheten! (TV-program)
10 millioner barn ser på kristne TV-programmer
60 år med Jesus i media
Annas historie
Barnebruden som møtte Jesus
Ble voldtatt - valgte å beholde barnet. (TV-program)
Bli med å marker den internasjonal dagen for unådde!
Catherines historie
De gikk ut: Ananias, Paulus og Tabita
Dit få eller ingen andre når inn...
Ditt lille bidrag kan bli noe stort for et medmenneske
En avhopper forteller
En bønn for Midtøsten og Nord-Afrika
En informasjonsvideo om Håpets kvinner
En troens mann - alder ingen hindring! (TV-program)
En ung stemme for fred og tilgivelse
Et budskap om håp og frelse til verden
Filip med en gå ut livsstil
Fordi Gud er kjærlighet!
Fra total undertrykkelse til uendelig kjærlighet (TV-program)
Gå ut for å lete
Gå ut-strategi i den første menigheten
Gideon og Ester gikk ut og tok en risiko
Gjensyn med mennesker som har gjort inntrykk
Guds Ord setter fri selv om de sitter i fangenskap
Guds redningsplan på swahili
Håp i det håpløse i Midtøsten
Håp som forvandler og setter kvinner fri
Håpets kvinner forandrer liv!
Healing Voice hjelper Ari-kvinner i Etiopia
Hva er en bibelsk mannsrolle?
Hvor viktig er det å gjøre gode gjerninger som kristen?
Hvorfor nå?
Irakiske flyktninger
Jesus møtte meg på det mørkeste! (Tv-program)
Jesus møtte meg på det mørkeste! (TV-program)
Jojinga blir å treffe på Noreas Kvinneweekend i april!
Julehilsen fra daglig leder Per Birkeli
Kinas kristne er forfulgt, men ikke forlatt
Lytterhistorie fra flyktning fra Midtøsten
Med håp til verden
Med hjelp til å tilgi sønnens drapsmenn
Med Rut ut på Gud åker
Med utdanning til barn i krig
Med utdanningshåp til flyktningbarn
Meld deg på i dag!
Mennesker i Iran kommer til tro på Jesus
Mennesker i midtøsten møter Jesus gjennom TV. (Tv-program)
Millioner av mennesker i Midtøsten nås med evangeliet
Møt familien Baskaron fra Kairo!
Møte med Child Center i flyktningeleir i Libanon.
Myriam (10) ber for IS-terroristene
Norea Håpets kvinners bønnearbeid
Norea når unådde
Nytt TV-program: Jesus setter Norges slaver i frihet!
Nyttårshilsen fra Per Birkeli
Odd Dubland: Et ærlig møte med en kunstner og forkynner (TV-program)
Peter lærer om tro
Promo Håpets Kvinner Japan
Radio er eneste kilde til kristen forkynnelse
Radiobølger med håp og frelse til mahoufolket
Sensitive områder - Sentral Asia
Spørsmål og svar: Hva sier Bibelen om abort?
Sterkt møte med Jonny fra Libanon
Til alle folkeslag (2017)
Troens menn
TV-program fra Norea: Bibelen er fortsatt relevant:
TV-program: - Troen har berget ekteskapet vårt
TV-program: – En kamp å være mann i dag
TV-program: Avhopperen fra Nord-Korea
TV-program: Bygger bro til tro
TV-program: Forfølgelse hindrer ikke troen i Iran
TV-program: Fra overgrepsoffer til misjonsleder.
TV-program: Guds ord forvandler enkeltmennesker og lokalsamfunn! Håpets kvinner.
TV-program: Håpets kvinner redder liv!
TV-program: Livet etter krigen
TV-program: Millioner får høre om Jesus på TV
TV-program: Misjonsmassasje og team-arbeid
TV-program: Radioen når mye lenger enn både evangelister og menigheter
TV-program: Radiostemmen som helbreder
TV-program: Teologiutdannelse til kristne ledere i Kina
TV-program: Tro langs silkeveien
TV-program:Sprenger grenser for å sette fri!
Tyrkias plass i kristen historie
Utsendt til verden
Videre med legedom for kropp og sjel
Zarinas vitnesbyrd

10-30min

 – Bønn er et livspust (TV-program)
- En forsmak på himmelen
- Jeg visste ikke at det var Han som kunne gi meg fred
-Det gjelder evigheten! (TV-program)
Ble voldtatt - valgte å beholde barnet. (TV-program)
De gikk ut: Ananias, Paulus og Tabita
En troens mann - alder ingen hindring! (TV-program)
Et budskap om håp og frelse til verden
Filip med en gå ut livsstil
Fra total undertrykkelse til uendelig kjærlighet (TV-program)
Gå ut for å lete
Gå ut-strategi i den første menigheten
Gideon og Ester gikk ut og tok en risiko
Guds redningsplan på swahili
Hva er en bibelsk mannsrolle?
Hvor viktig er det å gjøre gode gjerninger som kristen?
Jesus møtte meg på det mørkeste! (TV-program)
Kinas kristne er forfulgt, men ikke forlatt
Med Rut ut på Gud åker
Mennesker i midtøsten møter Jesus gjennom TV. (Tv-program)
Nytt TV-program: Jesus setter Norges slaver i frihet!
Odd Dubland: Et ærlig møte med en kunstner og forkynner (TV-program)
Peter lærer om tro
Spørsmål og svar: Hva sier Bibelen om abort?
TV-program fra Norea: Bibelen er fortsatt relevant:
TV-program: - Troen har berget ekteskapet vårt
TV-program: – En kamp å være mann i dag
TV-program: Avhopperen fra Nord-Korea
TV-program: Bygger bro til tro
TV-program: Forfølgelse hindrer ikke troen i Iran
TV-program: Fra overgrepsoffer til misjonsleder.
TV-program: Guds ord forvandler enkeltmennesker og lokalsamfunn! Håpets kvinner.
TV-program: Håpets kvinner redder liv!
TV-program: Millioner får høre om Jesus på TV
TV-program: Radioen når mye lenger enn både evangelister og menigheter
TV-program: Radiostemmen som helbreder
TV-program: Teologiutdannelse til kristne ledere i Kina
TV-program: Tro langs silkeveien
Utsendt til verden
Videre med legedom for kropp og sjel

0-5min

- Norea har betydd alt for meg
Barnebruden som møtte Jesus
Catherines historie
Ditt lille bidrag kan bli noe stort for et medmenneske
En bønn for Midtøsten og Nord-Afrika
Gjensyn med mennesker som har gjort inntrykk
Guds Ord setter fri selv om de sitter i fangenskap
Håp i det håpløse i Midtøsten
Håp som forvandler og setter kvinner fri
Håpets kvinner forandrer liv!
Hvorfor nå?
Julehilsen fra daglig leder Per Birkeli
Med hjelp til å tilgi sønnens drapsmenn
Med utdanning til barn i krig
Med utdanningshåp til flyktningbarn
Meld deg på i dag!
Mennesker i Iran kommer til tro på Jesus
Millioner av mennesker i Midtøsten nås med evangeliet
Møt familien Baskaron fra Kairo!
Møte med Child Center i flyktningeleir i Libanon.
Myriam (10) ber for IS-terroristene
Norea Håpets kvinners bønnearbeid
Norea når unådde
Nyttårshilsen fra Per Birkeli
Promo Håpets Kvinner Japan
Radio er eneste kilde til kristen forkynnelse
Sensitive områder - Sentral Asia
Til alle folkeslag (2017)
Tyrkias plass i kristen historie
Powered by Cornerstone